Skolens ansatte

Lærere og undervisere:

 
Lisbeth Kjær

Konstitueret skoleleder
Tlf.: 97740588 eller 40146076
Lisbeth har været en del af Bjergby Friskole i over 20 år.
Lisbeth underviser fortrinsvis i dansk, engelsk og idræt i alle årgangene.
I skoleåret 2017/18 er Lisbeth vores konstitueret skoleleder. 
 
 
 
Jenny Mark  
 
Tlf.: 97740219 eller 29800583
Jenny har været på Bjergby Friskole i over 25 år.
Jenny underviser fortrinsvis i dansk, matematik og tysk i alle årgangene.  
 
 
Lenette Nielsen
 
Tlf: 40351415
Lenette har været på Bjergby Friskole i over 10 år.
Lenette underviser fortrinsvis i indskolingen, og så er hun støttelærer i alle årgangene, når der er behov for dette.
Og så er det Lenette, der sørger for at alle vores 4. klasses elever opnår at modtage et symaskine kørekort.  
 
   Sara Dahlgren
Sara startede som vikar i maj 2017, og er siden skolestart 2017/18 ansat som fast lærer. Sara blev uddannet lærer i 2009 og har 8 års undervisningerfaring fra en anden friskole, inden hun startede på Bjergby Friskole. Og så har hun også tidligere selv været elev på Bjergby Friskole.
Sara underviser fortrinsvis i matematik, fysik, natur og teknik, biologi, geografi og idræt i mellem- og overbygningen.
Det er også Sara, der følger vores elever til svømning.
Og så er det Sara, der ved klaveret sørger for at vi finder melodien til morgensang og at lillekoret kan samles i fælles glæde med sang og rytmeleg.
 
    Stina Petersen
Stina er i skoleåret 2017/18 ansat som årsvikar.
Stina startede i 2003 på Nørre Nissum Lærerseminarium, og har siden da haft hendes virke i såvel folkeskole som friskoleregi - og indrømmer gerne, at hendes hjerte især er fortaler for den "frie skole" hvor dannelsen af mennesket til livet er i fokus.
Stina har senest arbejdet på en folkeskole og er hjemmevant med undervisning både i udskolingen, indskoling og på mellemtrin. Stina har ført elever til afgangseksamen i både dansk, engelsk og tysk.
Stina har rejst en del i udlandet og boet/arbejdet i Tyskland, Italien og USA - hvorfor sprogundervisningen ligger hende meget nær. Stina skal fortrinsvis undervise i dansk, engelsk og tysk.
 
    Søren Hvirring Jensen
Søren er 25 år og årspraktikant fra Den Frie lærerskole i Ollerup. En årspraktikant er færdig med 2 år af uddannelsen. På lærerskolen læser Søren tysk, idræt, frilufstliv og historie/samfundsfag.
Søren er født og opvokset på Læsø, så han er vant til ø-livet. 
Han startede og afsluttede hans folkeskoletid på Læsø for derefter, at tage tiende klasse på efterskole. En studentereksamen er det også blevet til, efterfulgt af en tid i forsvaret ved den kongelige livgarde i København. Søren har også været vikar ved Læsø Skole samt fritidsklubben for alle årgange mellem 1. og 9. klasse.
I fritiden kan han godt lide, at være ude i naturen eller bruge kroppen på et fysisk niveau. Det kan indebære alt lige fra jagt, løb, styrketræning mm.
Søren skal fortrinsvis undervise i historie, tysk, samfundsfag, idræt og geografi.
 
    Kristian Riisbjerg Hansen
Kristian er 22 år og årspraktikant fra Den Frie lærerskole i Ollerup. En årspraktikant er færdig med 2 år af uddannelsen. På lærerskolen læser Kristian fysik, matematik og drama.
Kristian kommer fra en lærerfamilie, og er født og opvokset i Skanderborg. Før han begyndte på læreruddannelsen, blev han uddannet gastronom assistent. Gastronomi er noget han altid har holdt af, men i stedet for at arbejde med det professionelt, er gastronomi blevet en hobby. Ud over mad, så ligger en stor del af hans interesse inden for teater, drama og selvfølgelig hans lærervirke.
 
    Thomas Krautwald Erbs
Thomas vil udover at lede SFO-delen også undervise i indskolingen.
Thomas er også den der har Regnbueklassen, vores før-skoleklasse fra april til juni.
 
 
 
  
Vi har desuden af og til praktikanter fra lærerseminarerne. Det giver friske pust til undervisningen og ekstra undervisningsressourcer.
 

 

5’eren (SFO) og 7'eren (SFO II):

 
Thomas Krautwald Erbs (leder)  Tlf: 23837591
 
 
Malene Larsen
Christina K. Pedersen
 
Der er tilknyttet et par 'Bedstemødre' som vikarhjælp i 5'eren, bl.a. til ekstra timer i perioden april-juni, hvor Regnbueklassen giver ekstra mange børn.
 
 

Andre:Lene Veje Klausen (rengøring m.m.)
 
Tidssvarende bøger, rimelige klassestørrelser, godt IT-udstyr og ikke mindst lærere, der brænder for sagen, er med til at skabe grobund for børnenes lærelyst.
 
 
 
 
 
 
BJERGBY FRISKOLE
Friskolevej 13
Bjergby
7950 Erslev
Tlf. 97 74 05 88
Konto: 9133 - 0002028652